Entertaining

10 Idei pentru a aranja Masa de Crăciun

December 16, 2015

Nu este nimic mai potrivit decât o masă festivă frumos aranjată pentru a ne pune in dispoziția de sărbători. Fie că organizezi o petrecere mare, sau o reuniune intimă cu prieteni sau familie, niciodată nu strică un pic de inspiratie în plus. Iar Pinterest-ul este plin de inspiratie, ar trebui să știu doar încerc să fac o triere pentru acest articol de numai o săptămână. Așa că, inspirație plăcută din aceasta  selecție de 10 idei pentru aranjarea mesei de Craicun!

1. Rustic

Un aspect cald și rustic creat în cel mai simplu mod cu putință! Folosește bucăți de material în carouri drept decorațiuni de farfurie, și crenguțe de brad pe post de aranjament central. Câteva lumanari joase si câte o cutie de trufe pentru invitați și totul e ca și aranjat! Poppytalk au chiar și un mic tutorial despre cum să realizăm aranjamentul central.

1-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-poppytalk

2. Elegant

Un aranjament cu adevărat elegant format din porțelanuri și tacâmuri clasice si șervețele monogramate. Detaliul pe cât de neașteptat, pe atât de elegant? În loc de crăciunițe, ranunculus de culoarea acestora!

2-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-LAURA VINROOT POOLE

3. Prețios

Accente metalice și griuri se îmbină perfect într-un aranjament care poate servi nu numai drept inspirație pentru masa de Crăciun, dar și pentru Revelion. Un detaliu aparte? Meniurile scrise caligrafic pentru fiecare dintre invitați.

3-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-sacramentostreet

4. Decadent

Țesături și elemente somptoase stau la baza acestui aranjament realizat de apartment34. Iar Împreună cu un brad exotic decorat cu suculente, cocktailuri cu Șampanie, și deserturi decadente, acest decor ne arată că nu avem nevoie de o masa de dinning imensă pentru a organiza o petrecere extravagantă.

4-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-apartment34 4-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-apartment34-2

5. Fresh și creativ

Proaspăt și simplu, Camille Styles ne arată cum putem face mini-coronițe de rozmarin pentru suport de nume, dar și cum le putem folosi pentru a însufleții masa de Crăciun.

5-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-camillestyles

6. Exotic

Inspirată de natura moarta renascentistă, Justina Blakeney a folosit citrice rodii și struguri pentru a crea aranjamentul central pentru o masa exotică de Crăciun. Pentru contrast a folosit o față de masă de un albastru intens, iar pentru nota de eleganta tacâmuri și veselă aurii. O idee bună pentru orice sezon!

6-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-thejungalow

7. Auriu, auriu si auriu!

Nu poți să greșești când alegi auriul ca temă centrală! Un bufet de brânzeturi, suporturi de lumânări simple si accesibile (da, Ikea) si auriu, mult auriu. Nu cred că mai e nevoie să spun ca aceasta este unul dintre aranjamentele mele preferatele!

gold-glitter-holiday-wine-party-ideas7-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-gold-glitter-white-holiday-party-table

8. Câmpenesc

Alege să mergi pe o combinație traditionala de culori pentru Crăciun: roșu și verde, o traversă de in, și un set de lumanari albe simple așejate pe un suport de tort drept aranjament central. Câteva ghinde aruncate strategic completeaza tabloul realizat de French Larkspur.

8-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-frenchlarkspur

9. Scandinav

Dungi clasice, suporturi de lumânări din alamă și bucățelele de lemn dau acestui aranjament un aspect curat scandinav. Mai exact, ușor de realizat si perfect instagramabil!

9-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-mydomaine

10. Vintage

Adaugă o notă de ingeniozitate folosind partituri vechi pe post de suport de veselă. In nuanțe clasice de bejuri si griuri, crează o atmosferă specială și reciclează în același timp!

10-10-Idei-pentru-Aranjarea-Mesei-de-Crăciun-freepeople

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply