Stil de Viata

10 obiceiuri ale femeilor fericite

February 23, 2016

Astăzi este ziua unei prietene dragi, motiv pentru care profit și de această ocazie să-i urez un frumos La Mulți Ani! Și tot pentru că există această ocazie am decis ca articolul de astăzi să fie despre fericire, pentru că eu așa o văd pe Bianca, fericirea în persoană.

Dar nu uitați! Fericire nu vine dintr-un loc misterios, și greu accesibil nouă muritorilor de rând. Nu. Fericirea este ceva spre care lucrăm, fericirea este ceva ce construim, fericirea vine din noi. Dacă nu suntem noi fericite cum o să putem să ne ajutăm prietenii și familia să-și găsească propria fericire? Trebuie să avem grijă de noi, să ne găsim și descoperim, ca apoi să împărtășim bucuria cu familia, prietenii, și întreaga lume. Așa că haideți să-i urăm încă o dată Biancăi toata bucuria și dragostea, și să descoperim care sunt cele 10 obiceiuri ale femeilor fericite!

3babc064ebf514167009dc97fb12b5fc

1. Trezește-te devreme

Poți să ai o zi mult mai productivă și satisfăcătoare, iar prin extensie și mai fericită, dacă te trezești mai devreme. Asta nu înseamnă să-ți neglijezi minimul de 7-8 ore de somn. Dar înseamnă să te culci la o oră decentă și să ai grijă să-ți asiguri un somn de calitate. Da, “somn de calitate” sună ca un concept prea evaziv ca să fie realist, dar promit să revin cu niște idei pe temă 🙂 Așa că încarcă-te de energie și trezește-te revitalizată pentru o nouă zi fericită!

2. Zâmbește!

Femeile fericite nu zâmbesc pentru că sunt fericite, ci zâmbesc până ajung fericite. Ele își găsesc zâmbetul în fiecare zi făcând ceva oricât de mic care să le aducă zâmbetul pe față. Dă drumul la radio, intră pe Pinterest, sau fă un duș relaxant. Orice pe poate ajuta să-ți găsești zâmbetul și să-l porți toată ziua! Pentru că un zâmbet nu se demodează niciodată!

3. Fii bună cu cei din jur

Femeile fericite înțeleg că viața nu este perfectă, dar găsesc fericirea în imperfecțiune. Ele nu-i judecă pe ceilalți și caută ce-i mai bun în toți cei din jur, de la colegi, la prieteni și familie.

4. Se auto-apreciază 

Nimeni nu spune că trebuie să fii încrezută, DAR oamenii fericiți sunt mândri de cine sunt! Sunt conștienți în legătură cu împlinirile lor, termină ce încep, și întotdeauna încearcă să se autodepășească.

5. Exerciții. Exerciții. Exerciții.

Pe cât de mult mi-ar face plăcere să stau în pat toată ziua și să ma uit la reluări The Good Wife în pijama, tot atât de mult știu că, pe termen lung, asta nu m-ar face fericită. Ieși din casă, du-te și aleargă, du-te la sală sau fă niște exerciții acasă. După ce o să faci un pic de mișcare, îți promit că n-o să regreți!

6. Fii propria ta prietenă

Poți să fii cel mai mare dușman al tău sau cea mai bună prietenă, totul depinde numai de tine. Nu lăsa gândurile să te deprime. Meriți să fii fericită, mândră și încrezătoare. Iubește persoana din oglindă și fii pozitivă!

7. Înconjoară-te de oameni fericiți

Oamenii din jurul tău te definesc și pe tine. Dacă toți oamenii din jurul tău sunt negativi și tu ai toate șansele să ajungi așa.  Ai grijă să fii înconjurată de oameni care te inspiră, te motivează și care la rândul lor sunt fericiți.

8. Fii recunoscătoare

Oamenii fericiți sunt recunoscători pentru fiecare zi și recunosc că fiecare zi e o binecuvântare. Ei nu folosesc cuvântul “noroc” – ei știu că tot ce li se întâmplă se întâmplă cu un motiv. Așa că numără-ți binecuvântările!

9. Învățată să încetinești

Ca femei de multe ori simțim că trebuie să facem totul. Nu uita să-ți acorzi o pauză din când în când. Nu uita să te oprești și să miroși trandafirii. Nu te simții presată să faci totul într-o zi. Oamenii fericiți nu se compară pe ei însăși cu cei din jur, ci fac lucrurile în ritmul lor. Alege să faci ce e mai bun pentru tine!

10. Ia ce e mai bun din orice situație

Cea mai bună modalitate de a trece prin viață este să râzi și să treci mai departe. În orice situație ai două opțiuni, întotdeauna mergi pe ce pozitivă. Zâmbește, râzi, și ia ce e mai bun din orice situație.

Oamenii fericiți nu au ce e mai bun din toate, ci fac ce e mai bun din orice.

94f6b647b4f83622f2d15745142331fc

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Bianca ZEN March 4, 2016 at 6:38 pm

    Ioana draga mea, iti multumesc din suflet…pentru ca Esti! <3

    • Reply ioana March 5, 2016 at 3:36 pm

      Îți spun din inimă același lucru! <3

    Leave a Reply