Stil de Viata

7 Cadouri de Sf. Valentin perfecte pentru EA

February 10, 2016

Sf. Valentin: o zi în care să arăți persoanei speciale din viața ta cât de mult o iubești și apreciezi, un moment pentru sărbătorirea dragostei pe care o împărtășiți, dar și o sărbătoare care datează din secolul 5 Î.Hr numită după Sântul Valentin. Oricum privești Sf. Valentin este o zi a dragostei! Cel mai frumos cadou pe care poți să-l dăruiești este dragostea pe care o împărtăști, acest lucru este clar! Dar dacă vrei să mărești factorul romantic, câteva cadouri bine alese sunt oricând o variantă bună!

1. 101 de trandafiri  

1-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-purple-flowers

Nimic nu spune “Este Sf. Valentin și Te Iubesc!” așa cum o fac 101 de trandafiri perfecți de la Purple Flowers. Ce vorbe ar spune mai mult decât expresivii trandafiri roșii? Arată-i că o iubești și oferă-i 100 de motive pentru asta.

2. O inimă!

2-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-carti-dulciuri-si-flori

Cărți, Dulciuri, și Flori vin cu o alternativă florală adorabilă: o coroniță în formă de inimă! Iar pentru că nu trebuie să uităm nici de papilele gustative iată și alternativa extinsă a ofertei de la Cărți, Dulciuri, și Flori.

P.S. Da, este pe atât de deliciosă pe cât arată. Și da, a fost singurul lucru care a reușit să-mi întrerupă dieta pre-nuntă. Dar a meritat fiecare bucățică!

2-2-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-carti-dulciuri-si-flori

3. Un alt tip de inimă

3-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-4paws4adoption

O mică organizație de protecție a animalelor, foarte dragă mie, 4paws4adoption vine cu o sugestie frumoasă și inspirată!  Alege un tricou prin care îți arăți și dragostea ta, dar și dragostea voastră comună pentru animale. Iar cu ocazia asta faci și o faptă bună! Ce mai mult și-ar putea dori cineva pentru a-și arăta dragostea? 🙂

4. O cină romantică

4-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-chefs-experience

Colecționează momente, nu lucruri. Chefs Experience ne îndeamnă să alegem o experiență, mai exact o cină deosebită. Cu două variante de meniu Be my Valentine și Cupid’s Choice, restaurantul Chefs este cadrul perfect pentru o cina romantica.

5. O agendă elegantă

5-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-Moleskine_Daily Planner_ red

Cine a spus că un cadou din inimă nu poate să fie și practic? Eu una aș aprecia întotdeauna o agendă nouă, but then again I’m a notebook-hoarder. Alege o moleskine roșie în care ai notat deja o întâlnire romantică!

6. O carte de colorat!

6-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-johanna-basford-enchanted-forest-books-express

Da, ai auzit corect, o carte de colorat! Cea mai nouă activitate adoptată de adulți este coloratul recreativ, iar varietatea de cărți de colorat este mai mult decât vastă.  Preferata mea personală este Enchanted Forest adusă de books-express, iar pe celelalte vă las pe voi să le descoperiți!

7. O lumânare parfumată

7-7-Cadouri-de-Sf-Valentin-perfecte-pentru-EA-zara-home

Un cadou clasic, dar întotdeauna potrivit. Zara Home tocmai a introdus o noua linie de lumânări parfumate la fix pentru Sf. Valentin!

O compoziţie fructată, care trezeşte simţurile cu notele sale de vârf vioaie şi zemoase. În interior apare o notă luminoasă de iasomie, care se joacă cu delicateţea caiselor şi cu aroma exotică a carambolei. Un fond vibrant şi lemnos rotunjeşte parfumul cu un strop de vanilie.

Sună delicios!

 

Live beautifully. 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply