Entertaining

7 idei inovative pentru Paște

April 27, 2016

Sărbătoarea de Paște se derulează de obicei într-un mod care ne este foarte cunoscut: familia și prietenii apropiați se adună pentru o sărbătoare centrată în jurul mâncării, preparatelor specifice de la ouă la cozonaci și totul se desfășoară cu o mare atenție către detalii și după un program bine stabilit. O rutină pe cât de bine știută, pe atât de reconfortantă. Dar asta nu înseamnă că nu putem divaga un pic de la tradiție cel puțin când vine vorba de decorațiuni!

Iar pentru că deja trebuie să începem să ne pregătim pentru weekendul acesta am pus laolaltă 7 idei inovative pentru Paște!

1-idei-inovative-pentru-paste

1. Decorațiuni aurii pentru ouă

O modalitate nu numai inovativă, dar și foarte simplă pentru a moderniza ouăle de Paște. Cumpără figurine ușoare (eventual de plastic) cu insecte sau animale, aplică un strat de spray auriu (nu mai folosisem demult spray-ul auriu, nu?) și atașează-le cu o bucățică de bandă dublu-adezivă pe ouăle fierte. Simplu sau ce?


2-idei-inovative-pentru-paste

2. Ouă moderne

Un marker alb sau auriu este o altă variantă simplă să ai cele mai moderne și personalizate ouă. #EASTER 🙂


3-idei-inovative-pentru-paste

3. Un mix de ouă diferite

Ai nevoie de încă un pic de diversitate? Folosește și ouă de prepeliță pentru a avea un bol de ouă frumos și divers. Ah da, și culorile anului: bleu și roz cu un pic de auriu (evident) înseamnă perfecțiune!


4-idei-inovative-pentru-paste

4. Un Paște Diferit

Dacă tot suntem la capitolul diversificare atunci în loc de prânzul de Paște, de ce să nu încercăm un brunch de Paște? Cupcake-uri în loc de pască, mini croissants în loc de cozonac si ouă benedict în loc de ouă umplute. Bon appétit!


5-idei-inovative-pentru-paste

5. Ouă personalizate

Pentru că de Paște nu putem avea destule ouă, atunci putem să le folosim și pe post de suport de nume pentru invitații tăi. SImplu și frumos!


6-idei-inovative-pentru-paste

6. Aranjamente florale în cofraje de ouă

De ce să nu ne folosim de această sărbătoare și pentru a recicla un pic. Pentru că a refolosi un cofraj de ouă este și o faptă bună față de natură și o idee inovativă pentru un aranjament specific sărbătorii.


7-idei-inovative-pentru-paste

7. Aranjamente florale pentru iepurași!

Iar dacă este ceva mai specific pentru Paște decât ouăle, acela este un iepuraș. Așa că un aranjament floral inspirat din mâncarea preferată a iepurașilor este la fix!


Pentru mai multe idei despre aranjamentul mesei de Paște urmărește numărul de mai al revistei Cosmopolitan, trebuie să apară la standuri din clipă în clipă!

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply