Decor

Apartament Suedez in Nuanțe de Gri

February 15, 2016

Cred că e momentul perfect să ne detașăm un pic de articolele despre ziua de Sfântul Valentin și să ne răcorim cu un sorbet vizual. Așa că haideți să facem turul unui apartament suedez simplu și elegant. Întregul apartament, aflat într-o locație foate frumoasă și vibrantă, a fost renovat în toamna anului 2015, așa că turul nostru vine la fix!

Bucătăria

Bucătăria te invită atât la a găti, cât și la a socializa cu familie și prieteni buni dispunând atât de un bar, cât și de o masă de dinning încăpătoare. Cele doua ferestre mari care dau spre curtea interioară a clădirii asigură un flux extraordinar de lumină. Iar sertarele spațioase promit mult spațiu de depozitare bine organizat. Scaunele eclectice nu arată numai un gust deosebit, dar și o atmosferă caldă familială. Și obiectele de iluminat vin perfect în completarea acestui aspect!

1-swedish-apartment-tour

2-swedish-apartment-tour

3-swedish-apartment-tour4-swedish-apartment-tour

Camera de Zi

Un geam mare umple camera de zi cu lumina creând în același timp o atmosferă aerisită. Tocmai de aceea pereții au fost proaspăt vopsiți în gri închis fără a afecta aspectul general al camerei. Și pentru un plus de luminozitate pentru podea a fost folosit un lemn alb reciclat.

5-swedish-apartment-tour

6-swedish-apartment-tour

7-swedish-apartment-tour

Studiu / Camera Copiilor

O cameră comfortabilă care dă spre curtea interioara pentru un plus de liniște este momentan folosită drept cameră de studiu. Însă vopseaua într-o nuanță curată de alb folosită o face perfectă pentru o viitoare cameră de copii!

8-swedish-apartment-tour

9-swedish-apartment-tour

Hol

Intrarea în casă, cât și trecerea dintre camera de zi și bucătărie este făcută de un hol vopsit într-o nunață neutră de gri. Iar spiritul tineresc al casei este păstrat prin alegerea unui dulap deschis.

10-swedish-apartment-tour

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ira February 16, 2016 at 9:24 pm

    Imi place zona de luat masa. In rest, cred ca as prefera un alt stil pt amenajarea casei, chiar daca cel prezentat in imagini este foarte aerisit (urasc clutter-ul).

    • Reply ioana February 17, 2016 at 7:33 am

      Aceea este si preferata mea! 🙂

    Leave a Reply