Entertaining

Cum să urmărești Vocea României cu stil

December 18, 2015

Mai sunt câteva ore până la finala pentru Vocea României și trebuie să recunosc ca noi am urmărit-o aproape cu religiozitate și abia așteptăm finala! Așa că ce scuză mai bună pentru o mică reuniune acasă cu prieteni și familie? E practic versiunea românească de vizualizare a Oscarurilor: divertisment ușor și pariuri cu cine câștigă. Apropo de cine câștigă, în caz că e nevoie de o reîmprospătare a memoriei, finaliștii sunt: Cristina Bălan din echipa Tudor, Michel Kotcha și Tobi Ibitoye din echipa Smiley și Tomi Weissbuch din echipa Moga. Ei vor urca pentru ultima dată în acest sezon pe scena vocilor și se vor lupta pentru marele trofeu și premiul în valoare de 100.000 de euro! Iar noi îi vom urmări de acasă într-un mod cu stil!

Telespectatorii vor avea parte de o finală magică, foarte multe surprize și un show memorabil!

ProTV

Cum vor reusi doar 4 finaliști să ne țină toata seara cu urechile efectiv lipite de ecran? Cei patru vor interpreta în finală câte trei melodii, una singuri, una cu antrenorul lor și încă una cu artiști cunoscuți, alături de care vor crea momente de excepție.

Cum vom reuși noi să punem organizăm o mică petrecere de vizionare cu stil pe ultima 100 de metrii? Ușor!

1. Decorează casa.

Folosește din beteala deja achiziționată pentru Crăciun. Mergi pe culori metalice care par elegante și prețioase, cum ar fi auriu sau argintiu

2. Îmbracă-te frumos

Chiar dacă stai în casă orice motiv în plus să te aranjezi este un motiv bun!

0-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil 1-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil

3. Pregătește gustări

Cu popcorn și câteva sticlute de spumant nu ai cum să greșești!

2-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil 3-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil

4. Și ceva dulce

Bine, dacă mai ai timp, aranjează pe un platou (sau de ce nu o oglindă, o să para mai multe, cu plăcere) și câteva macarons sau bomboane.

4-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil 5-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil

5. Și mai multe decorațiuni!

Noi am avut timp si de câteva baloane, dar asta doar pentru că m-am ocupat de dimineață în loc să scriu postul acesta din timp. Îmi cer scuze anticipat și vă urez vizionare plăcută!

6-cum-să-urmărești-Vocea-României-cu-stil

P.S. Pe cine pariezi că o să câștige?

Live beautifully.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply