Entertaining

Cum sa gazduiesti o cina demna de Martha Stewart

November 26, 2015

Dupa o renovare, care inca imi provoaca cosmaruri pline de praf, demolare si galagie, tocmai am inceput sa ne ajustam la noul mediu si sa primim cu entuziasm prieteni si familie in noua casa. Si cel mai entuziasmant este faptul ca acum exista si un spatiu special dedicat pentru hranirea si, sper eu, impresionarea oaspetilor, mai exact.. tobele va rog!.. un loc special de luat cina, impreuna cu masa de dinning aferenta!

Si pentru ca in weekend avem anuntate cateva vizite, ce scuza mai buna pentru a ridica stacheta si a pregati o cina nu numai gustoasa, dar si vizual atractiva. Mai exact, o cina demna de Martha Stewart.

Scoate ce ai mai frumos

3-cum-sa-gazduiesti-o-cina-demna-de-martha-stewart

Fie ca este vorba de tacamuri, vesela sau pahare, acum este momentul sa le folosesti pe cele mai frumoase pe care le ai in dulap. Martha wouldn’t have it any other way! Si sa nu uitam, oricare este tema pe care alegi sa mergi, rustic, modern, elegant si traditional, sau minimalist, important este ca toate elementele sa fie in acelasi stil.

Elimina ambalajele

4-cum-sa-gazduiesti-o-cina-demna-de-martha-stewart

Nu aduce nimic inestetic pe masa. Nu o sa vezi niciodata ambalaje de mancare sau sticle de suc pe masa Marthei Stewart, si n-ar trebui nici pe a noastra. Mancare se aduce pe un platou, sau in lipsa unuia se pune direct in farfurie, dar in nici un caz nu se aduce in vasul in care a fost gatita. Iar apa si racoritoarele se servesc intr-o carafa frumoasa sau se aduce direct in pahare.

Umple masa cu flori

2-cum-sa-gazduiesti-o-cina-demna-de-martha-stewart

In caz ca aranjamentul floral ales nu este foarte impresionant ca marime, mai bine imparte-l in mai multe parti mai mici si aseaza cate una in dreptul fiecarui oaspete, asa toate lumea se va putea bucura de el.

Foloseste-te de lumina

5-cum-sa-gazduiesti-o-cina-demna-de-martha-stewart

O lumina centrata pe masa va atrage atentia asupra acesteia mult mai bine si va crea o ambianta mai placuta decat daca am inunda toata camera in lumina puternica. Fie ca folosim lumanari sau beculete decorative, atmosfera este asigurata!

Live beautifully.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply