Entertaining

Cum să organizezi cea mai reușită petrecere

January 7, 2016

Te gândești să organizezi o petrecere acasă? Fie că este pentru prieteni, familie, sau colegi de afaceri, nimic nu este mai simplu dacă urmărim câțiva pași simpli! Doar urmărește aceste sfaturi de Așa DA și Așa NU, și petrecere frumoasă!

sf-ion-petrecere

Așa DA: Să ai un motiv să petreci.

Primul și cel mai simplu dintre pași: găsește un motiv pentru petrecere, doar avem nevoie de ceva pentru care să toastăm! Și ce motiv mai bun azi decât onomastica de Sf. Ioan!

Așa NU: Să te limitezi la spațiul pe care îl ai.

Dacă ai impresia că apartamentul sau garsoniera în care locuiești iți oferă un spațiu prea mic, gândește-te din nou. Oamenii si conversația acestora reprezintă sufletul petrecerii. Desigur, o vedere asupra orașului iți poate asigura o petrecere spectaculoasă, dar nu este necesarp pentru o cina distractivă și memorabilă!

sf-ion-petrecere-party

Așa DA: Crează o atmosferă de petrecere!

Aprinde lumânări, alege o față de masă potrivită, folosește șervete de cârpă, umple camera cu flori, si nu uita de muzică!

Așa NU: Fă economie la alcool.

Te întrebi dacă să cumperi sticla aceea în plus de vin? Nu e în plus! Oricând e mai bine să ai alcool in plus decât în minus.

sf-ion-petrecere-cake

Așa DA: Servește Aperitive și Desert.

Nu trebuie să fie ceva special, dar trebuie să oferi invitaților ceva de ciugulit de când ajung. Trebuie să aibă o ocupație până cănd intră toată lumea în atmosferă, și ce ocupație mai bună decât ceva bun de mâncat 🙂 Și nu uita să termini cina cu ceva dulce, de la bomboane de ciocolată la înghețată, orice e perfect!

Așa NU: Să te limitezi de abilitățile tale culinare.

Invitații vin pentru tine și pentru atmosferă, nu pentru un episod live din Master Chef. Niște paste rapide, sau chiar o pizza comandată gustoasă, toate vor fi la fel de apreciate.

Așa DA: Fii flexibilă.

Acceptă invitați de ultimul minut, poate se vor lega niște legături surprinzătoare. Dacă CD-ul pregătit se strică, alege un playlist de pe youtube. Iar dacă maioneza se taie, roagă o prietenă să se oprească în drum la non-stop. Amintește-ti că gazda este cea care dă tonul pentru toată atmosferă. Fii exact cum vrei să-ți fie și petrecerea: fericită și frumoasă!

La multi ani de Sf. Ion!

Live beautifully!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 10 rezoluții pentru 2016 - Chocolate & Cashmere January 8, 2016 at 10:15 am

    […] 3. Găsește mai multe motive să sărbătorești. […]

  • Leave a Reply