Decor

At Home | Un apartament chic din Manhattan

March 7, 2016

1-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

Am fost implicați în designul fiecărui centimetru pătrat.

Nate Berkus

Nate Berkus and Jeremiah Brent, doi cunoscuți designeri de interior, nu aveau cum să realizeze altceva decât cel mai chic apartament din Manhattan, New York. Mai mult de atât, bucătăria lor este cu siguranță una dintre cele mai Pinuite bucătării ever. Sau dacă nu este încă, cu siguranță ar trebui să fie!

După cum probabil știți, și noi am trecut destul de recent printr-o renovare, care, trebuie să vă spun fără nici o intenție de laudă, a mers ca unsă. Eh imaginați-vă cum o să meargă o renovare când ambii parteneri sunt designeri. Dar dacă este să ne luăm după rezultat și în cazul acesta a mers totul lin!

Energia pe care am descoperit-o lucrând la casa noastră împreună este incomparabilă. Facem cea mai bună treabă atunci când lucrăm împreună.

Jeremiah Brent

Partea me apreferată? Apartamenul ieșit din mâinile și imaginația celor doi nu este un showroom steril, ci o casă pentru o familie. Mai exact, este acasă! Tonuri neutre, cu accente prețioase, clasică și modernă, prețioasă și elegantă, și însuflețită de cărți și plante, dar mai presus de orice caldă și primitoare. Cum ar trebui orice casă să fie!

3-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

4-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

5-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

6-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

7-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

8-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

9-Nate-Berkus-Jeremiah-Brent-Manhattan

Fotografii via Architectural Digest

Live beautifully.

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Ira March 15, 2016 at 9:53 am

    Ador baia!

    • Reply ioana March 17, 2016 at 6:48 am

      Daaa! <3

    Leave a Reply